Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering: zo realiseren we jouw campagne.

Bij NS Advertising begrijpen we dat elk merk zijn eigen strategie en doelgroep heeft. We zetten ons in voor het opbouwen van langdurige relaties met onze partners en werken samen aan de beste mogelijkheden om jouw merk zichtbaar te maken op onze kanalen.

Campagne live in 3 stappen

Intake en briefing

Tijdens de intake maken we graag kennis met jouw merk, de visie en de doelstellingen. We denken actief met je mee om samen tot een krachtig en effectief mediaplan te komen.

Maatwerkplan

Op basis van jouw input en wensen stellen we een volledig op maat gemaakt campagneplan samen dat perfect aansluit bij je merkstrategie.

Realisatie en livegang

Zodra de content is goedgekeurd en tijdig is aangeleverd, zorgen wij ervoor dat de campagne volgens planning wordt uitgevoerd.

Stel jouw vraag telefonisch

We zijn iedere werkdag bereikbaar
van 09.00 - 17.00 uur.

Stel jouw vraag per e-mail

Stuur je aanvraag of campagnevoorstel naar ons door en we nemen binnen 24 uur contact met je op

Hoe werkt adverteren bij NS Advertising?

Uiteraard kunnen de media professionals helpen bij het opstellen van een mediaplan. De media professionals zijn via email of telefonisch te bereiken, de contactgegevens kunnen op de contactpagina gevonden worden of staan onderaan deze pagina.  

Dit varieert en is geheel afhankelijk van diverse factoren, zoals doelgroep, campagne volume, periode, beschikbaarheid en media objecten. Het handigste is om contact op te nemen met een van de media professionals voor een indicatie. 

Een campagne kan ver van tevoren worden ingekocht, denk hierbij aan ruim een jaar van tevoren. Het is dan ook verstandig om tijdig campagnes in te kopen zeker omdat bepaalde drukke vakantieperiodes zeer populair zijn en de beschikbaarheid beperkt. 

NS Advertising kan materiaal opmaken en advies geven. Voor vragen rondom technische specificaties en het artwork kan je terecht bij ons mail adres: content@ns-advertising.nl

Tarieven
NS Advertising

Heb je interesse om te adverteren bij NS en ben je benieuwd naar de prijzen?